Jeugdfilms

Jeugdfilms

De Publieke Omroep heeft een grote selectie van jeugdfilms online staan. Kies de leukste uit en ga er lekker voor zitten!

Laatst bijgewerkt

vr 23 dec 2011, 06:26
Thumbnail-placeholder

Briefgeheim

Telefilm: Briefgeheim (VPRO)

Het verhaal van de elfjarige Eva die genoeg heeft van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt en besluit om weg te lopen. Ze verschuilt zich op de zolder van haar beste vrienden Jackie en Thomas.

Thumbnail-placeholder

In Oranje

Z@ppbios keuzefilm (AVRO)

Voetbaltalent droomt van het Nederlands jeugdelftal. Als zijn vader plotseling overlijdt, stort zijn wereld echter in...

Thumbnail-placeholder

K3 en het magische medaillon

K3 en het magische medaillon (TROS)

De meiden van K3 kopen een huis en vinden daarin een magisch medaillon, dat eens toebehoorde aan farao Washabi. Kathleen doet het om en ontdekt dat al haar wensen vervuld worden door de geest die in het medaillon huist.

Thumbnail-placeholder

Bluebird

Z@ppBios (NCRV)

Merel wordt gepest. Ze zwijgt hierover tegen haar ouders en ook tegen Kasper, haar gehandicapte broertje. Ze krijgt een duw in de verkeerde richting, maar Merel blijft balanceren op het randje.

Meer Z@ppBios
Thumbnail-placeholder

Coach

Films bij de VARA (VARA)

Suzanne voelt zich schuldig over haar luxe bestaan en helpt voor het project Coach de Marokkaanse jongen Soukri. Ze gaat zo enthousiast aan de slag, dat haar gezinsleven op het spel komt te staan.

Thumbnail-placeholder

Koest

NTR Kort! (NTR)

Als de kleine Dédé iets zegt, luistert niemand naar hem. Op een dag sluit Dédé vriendschap met een hond en vanaf dat moment blaft hij. Zijn vader is ten einde raad: wat doe je met een blaffende zoon?

Meer NTR Kort!
Thumbnail-placeholder

Zwemparadijs

NTR Kort! (NTR)

Een dagje in het subtropisch zwemparadijs doet twee meisjes van tien beseffen dat de dagen van hun kindertijd geteld zijn. Een dagje zwemmen wordt een dagje overleven voor Anne en Lotte.

Meer NTR Kort!
Thumbnail-placeholder

Lover of loser

Z@PPbios (KRO)

Het zit de vijftienjarige Eva niet mee. Met haar nieuwe stiefvader kan ze absoluut niet opschieten. Waarom doet hij altijd zo klef tegen haar? Haar moeder vindt dat Eva niet zo moet zeuren.

Meer Z@PPbios
Thumbnail-placeholder

Floris

Z@ppbios keuzefilm (KRO)

Floris jr. wil zijn vader bewijzen dat ook hij een held kan zijn net als zijn grootvader, de beroemde ridder Floris van Rozemond. Hij wil ervoor zorgen dat het heilige relikwie met wonderlijke krachten nooit in de verkeerde handen terecht zal komen. Samen met zijn oosterse vriendin Pi neemt Floris het op tegen de Hertogin van Gelre, Van Rossum jr. en Kleine Pier.

Thumbnail-placeholder

Blijf!

Telefilm (NCRV)

Lieke en Milad zijn allebei 11 jaar en al de helft van hun leven vrienden. Als Milad dreigt te worden teruggestuurd naar Iran, zet Lieke dan ook alles op alles om ervoor te zorgen dat haar vriendje in Nederland kan blijven.

Meer Telefilm
Thumbnail-placeholder

Zieleman

Telefilm (AVRO)

In het afgelegen dorpje Buijsrogge komt klusjesman Zieleman te werken. De achtjarige Blanco heeft al snel door dat deze ogenschijnlijk simpele man over bijzondere gaven beschikt en roept zijn hulp in.

Meer Telefilm